88.hu - ingyenes apróhirdetés


apróhirdetésApróhirdetés - ingyenesen

Tisztelt felhasználónk! Az apróhirdetés feladása mind magánszemélyek, mind cégek számára teljesen ingyenes. A hirdetés feladásához regisztráció nem szükséges, de a sűrűn hirdetőknek előnyös. A hirdetések valódiságáért, tartalmáért felelősséget nem vállalunk, duplázott, a jó ízlést sértő, törvénybe ütköző, a nem megfelelő rovatba feladott és apróhirdetési oldalt reklámozó hirdetéseket eltávolítjuk.
Válasszon kategóriát!


Állás - külföld

Kategória: Állás - külföldBraunschweigbe keresek kettő kolleginőt aki legálisan szeretne dolgozni Németországban, biztos jővőt kialakítani. Most megvan az esélyed rá.
Egy gazdag városban, ahol autógyár is működik, keresünk csinos, ápolt, dolgozni akaró, vidám, kedves lányokat, hölgyeket erotikus munkára. A lakás szépen, ízlésesen berendezett, 3 szobás, mindennel felszerelt. Modern konyha, főzési lehetőség adott, TV, internet stb.2 lány dolgozik együtt. Így nincs túlzsúfoltság, minden lehetőség adott, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Minden este korrekt elszámolás. Munkához való minden eszköz biztosított. A legnagyobb Németországi hirdető oldalakon profi hirdetést biztosítunk., így garantált a jó kereset számodra.

Recepciós dolgozik a privát lakásban, így nem feltétel a német nyelvtudás, de előnyt jelent számodra.

Kiutazásban segítünk, ha szükséges. Megelőlegezzük.

Ha te korrekt feltételekkel,és teljes biztonságban,akarsz dolgozni Németországban, akkor jelentkezz e-mailben. Kérek kettő darab egész alakos fotót kettő hónaposnál ne legyen régebbi, az arcod is látszódjon. Adataidat is küld el légyszives és egy élő telefonszámot ahol eltudlak érni.
Üdvözlettel Liza


lizacska45@gmail.com TEL: + 4915145687037: +36302407662
Feladó neve: Liza
Email: lizacska45@gmail.com
Feladva: 2015-11-25Lejár: 2016-02-23


Kedves Raben!
Sikeresen feladta hirdetését a Nyírapró hirdetőportálon.

A hirdetés adatai:

Új munkatársakat keresünk.
Sziasztok!!!
Studió masszázs munkára olyan megbízható,munkájára és önmagára is igényes,dolgozni akaró,céltudatos lányokat,asszonyokat keresek 25-65 éves korig,akik szeretnének kiemelkedően jól keresni és családias hangulatban dolgozni.!!
Nem a különleges szépséget keressük hanem a különleges életvidám nevetős egyéniségeket.
Lehetsz teljesen kezdő is,duci,idősebb,lényeg hogy önmagadat add.
Német nyelvtudás nélkül is.
Mindenben segítünk.
Magas kereseti lehetőség!
Minden nap korrekt elszámolás!
Hivatalos munka!/BÉCS/
Ha felkeltettem érdeklődésedet további információért jelentkezhetsz+43 677 61472941
Hívj bátran,beszélünk magyarul.

Ár: 1 000 000 Ft
Feladó neve: Raben
Email: massage.ungarin@gmail.com
Feladva: 2015-11-24Lejár: 2015-12-24Dolgozz egy családias csapattal ahol minden este korrekt elszámolás van!
Több éve kiválóan működő Németországi privát lakásba
keresünk csinos lányokat, hölgyeket.Több oldalon is hirdetünk
ez mellet sok visszajárós becsöngetős vendégeink is vannak.
Százalékos rendszerben dolgozunk ahol minden extra a tiéd .
Minden biztosítunk ami a munkához kell.
Minden lánynak saját külön szobája
wifi mosási lehetőség gyönyörű modern felújított lakás
Nyelvtudás nem feltétem mivel recepciós kezeli a telefonokat.
Kiutazást megelőlegezem.
Jelentkezz bátran és dolgozz a legjobb feltételekkel.
Küldj képet magadról erotikusmunka133@gmail.com vagy
csörgess meg 06204524964 telefonszámon Visszahívlak
Feladó neve: Niki
Email: erotika2000@citromail.hu
Cím: Nem fogsz csalódni !
Telefon: 06702814831
Feladva: 2015-11-22Lejár: 2016-02-20Sziasztok nem irok regenyeket jol meno helyre keresunk minden kategoriaju lanyokat....hivj nyugodta...Valentina

Ár: 0 Ft
Feladó neve: Valentina
Email: kisbaba35@gmail.com
Cím: München
Telefon: 0049-171-243-09-23
Feladva: 2015-11-20Lejár: 2016-02-18Sziasztok! Kiemelkedö kereseti lehetöség Nyugat-Németországban!Napi 50-150000 Ft,napi elszámolással.Erotikus munkát ajánlok azonnali kezdéssel.18-35 közötti lányok jelentkezését várom,lehetsz kezdö is,és a kiutazásban is segitünk.Többféle lehetöség közül választhatsz.
truck-stop-girls@gmx.de
004915211850485
Elég ha megcsörgetsz,visszahívlak!
Feladó neve: Kovács Mária
Email: truck-stop-girls@gmx.de
Feladva: 2015-11-18Lejár: 2016-02-16Unja, hogy fizetéstől fizetésig él?
Nem bírja a lépést tartani a magyar adó rendszerrel?

Professzionális csapatunk több mint 10 éve segíti a külföldön elhelyezkedni vágyókat, bejegyzett cég vagyunk és tudjuk mit csinálunk..

Aktuális munkalehetőségek:

Anglia
Sansbury,Manchester,W igan,London városokban :

-árufeltöltő
-takarító
-konyhai kisegítő
-saláta pucolás
-csomagoló munkák különböző területeken

Németország, Hamburg
-takarító pozíció csak hölgyek részéreMinimális nyevtudás szükséges de érdeklődjön nyelvtudás nélkül végezhető álláslehetőségeinkről is!!!

Küldje el angol vagy német nyelvű önéletrajzát a lilcsu93@gmail.com címre hogy egy interjú keretein belül mérhessük fel az Ön lehetőségeit!

Ausztriában jelenleg nincsenek álláslehetőségeink, de az osztrákok amúgy se nagyon kedvelik a magyarokat.főleg ha nem nagyon beszélnek németül.Javasoljuk a Németország felé történő integrálódást. Több pénz, jobb lehetőségek..

Legjobbakat!!!
Feladó neve: Lili
Email: lilcsu93@gmail.com
Cím: 1052
Telefon: 00000000000
Feladva: 2015-11-18Lejár: 2016-02-16Hivatalos bejelentéssel garantált 3 éves foglalkoztatási szerződéssel, az Unióban végzendő melyben Budapest is benne van, Stewardess, Steward (Légiutas kísérő) munkára keresünk LÉGIUTAS KÍSÉRŐ SZAKMA IRÁNT ELHIVATOTTSÁGOT ÉRZŐ HÖLGYEKET, URAKAT!!

Elvárás:
Fiatalos, jó megjelenés, Piercing és tetoválás látható helyen nem lehet, magasság korlát nincs de el kell érni lábujj hegyen 210 cm-t. Rendelkezni kell Uniós Útlevéllel.
Angol nyelvtudás írás, olvasás, megértés és tanulásra alkalmas színtü szükséges, NYELVVIZSGA NEM követelmény A szakszolgálati engedély elméleti és gyakorlati képzésből áll, pont olyan mintha egy normál autóvezetői engedélyt kellene megszerezni.
A napi munka Vendéglátás,felszolgálás az utasoknak,az utazás ideje alatt, Idegenforgalom,felvilágosítás, Turizmus, Utazás. Kereskedelem a fedélzeten lévő adómentes termékek árulása az utasoknak. Kommunikáció beszélni tudni kell az utasokkal,jó emberi kapcsolattartás,kreativitás,utazás alatt előforduló problémák meg oldása, lojalitás a munkaadó felé. Ezen munka nem igényel előzetes gyakorlatokat, hiszen ezen munkákra tevékenységre előzetesen képzik felkészítik Önöket.
Szolgálatkészség külföldi munkavégzésre (évente előfordulhat,hogy pld. Londonból áthelyezik Rómába. vagyis változtatható bázishelyen (városban), melyet saját kérelemre is változtatni lehet. (Vagyis ha valakinek nem tetszik Róma, kérheti áthelyezését Madridba vagy akár Budapestre).
PÁLYAKEZDŐKNEK (ÉRETTSÉGIVEL, FRISS DIPLOMÁVAL rendelkezőknek) NAGYON JÓ TAPASZTALAT- ÉS REFERENCIA-SZERZÉSI LEHETŐSÉG!
Előny:
A munkavégzés során nagyon előnyös ha valaki az angol mellett másik nyelveken is tud kommunikálni.
A vendéglátás, turizmus, idegenforgalom, kereskedelem, sütés, főzés, felszolgálás, búvárkodás, egészségügy, területén szerzett tapasztalat nagyon hasznos, de nem feltétel.
Amit nyújtunk:
Speciális szakmai Training angol nyelven (Budapesten egyedüli az Unióban, melyről akkreditált bizonyítványt biztosítunk).
A KÉPZÉST SPECIÁLISAN A LÉGIUTASKISÉRŐ SZAKMÁBAN TÖBB ÉVES TAPASZTALATTAL Rendelkező INSTRUKTOROK tartják (hossza 40 szakmai tan óra ilyen képzésünk csak HÉTVÉGEKEN SZOMBATON ÉS VASÁRNAP vannak, tanulók kívánságára esténként is és Távollakóknak skypen A következő tréning létszámfüggően kezdődik vasárnaponként lesz 10-től 15 óráig a tanár alkalmazkodik az tanulók időbeosztásához vagyis mindenki nyugodtan dolgozhat mellette.KB december végéig. Mivel ezt követi külföldön történő képzés ( A MAJD ÖNÖKET ALKALMAZÓ CÉG KÖLTSÉGÉRE), a szállás, étkezés, oktatás,5- héten keresztül garantáltan biztosított. A 6. héten munkába-állítás//ez garancia a foglalkoztatásra is.
Lehetőség karrierjének kiépítésére.vállakozásának beindítására
Lehetőség különböző helyek/kultúrák megismerésére,főiskolák egyetemek letételére, nyelvek tanulására,világot látni
Jó kereseti lehetőség
Munkaidő CSAK HAVI 90 REPÜLT ÓRÁT KELL DOLGOZNI (Ezt törvény írja elő, nem lehet többet dolgozni)Évente 900 órát mely az jelenti hogy 10 hónap munka 2 hónap pihenés, valamint jár 20 munkanap fizetett szabadság melyet kivehet vagy pénzben kifizetik havi bontásban kívánságra.
Elegáns környezet.
Speciális helyeken extra lakástámogatási hozzájárulás /külföldi munkavégzés során/ általában havi 350 euró és + havi 90 repült órás munkarend amit 12-13-nap alatt is le lehet dolgozni, bemutatkozáskor pontosan elmagyarázzuk valamint (éves szinten maximum 900 órát lehet dolgozni, így ez 2-3 hónap szabadságot + 20 nap fizetett szabadságot jelent) vagyis az évi munkavégzés általában csak 10 hónap.
2500 EURÓ körüli kezdő elérhető nettó fizetés + fedélzeten végzett munka után elérhető 10% jutalék +TIP. általában a havi elérhető fizetés az ön fedélzeten végzendő tevékenységétől függ
Az alpfizetés bázishely függő 8,50-27 euró/repült óra közötti
Az Adót és a TB-t külföldön kell fizetni LEVONJÁK A FIZETÉSBŐL AZ ADÓT ÉV VÉGÉN VISSZA LEHET IGÉNYELNI!!! alpfizetés után lehet számítani 22%, Erről a pontos tájékoztatást bemutatkozáskor adunk, elmagyarázzuk. A tréning előtt van egynap demonstrációs bemutatás a szakmáról ez után dönthet arról, hogy szeretne e Légi utas kísérő lenni
Tudnivalók:
A KÉPZÉSHEZ A SIKERES TANFOLYAM UTÁN A CÉG VÁLLALJA, HOGY AKIK A TANFOLYAMOT SIKERESEN ELVÉGEZTÉK,megszrezték a szakszolgálati engedélyt AZOKAT GARANTÁLTAN 3-ÉVIG FOGLALKOZTATJA. (különböző járatszám alatt légiforgalomba regisztrált, társaságok által üzemeltetett Boeing 737-800-gépek fedélzetére dolgozni)
Ezen szerződést a GYAKORLATI tanfolyamrra történő kiutazás megkezdése előtt alá kell írni, nem kötelező 3 évig a cégnél maradni. A FOGLALKOZTATÁSI SZERZŐDÉST a hivatalos törvény szerint 1-4 hetes felmondással meg lehet szüntetni.A foglalkoztatási szerződés azt jelenti, hogy a cég vállalja a felelősséget azért, hogy Önök dolgozni fognak azért képezteti Önöket
AKIK EXTRA FÉL ÉVES VAGY ÉVES CÉGNÉL MARADÁST ÍRNAK ALÁ AZOKAT KÜLÖN FIZETÉSI BÓNUSSZAL HONORÁLJA! (általában 1200-euró.)
Mindenkit jelentkezés után felhívunk és budapesti képviseletre invitáljuk személyes bemutatkozásra
Megérkezéskor kérjük elsőnek olvassa el a kifüggesztett képzési akkreditációnkat, hitelességünket.
Köszönjük, ha minket választ
Sikeres 2015-öt kívánunk.
Fiúk jelentkezését is nagyon várjuk !!! Ez nem csak női munka mit ahogy az a köztudatban elterjedt.

Nagyon fontos, hogy előtte mindenkinek személyesen be kell mutatkoznia! Ahol megnézzük a szakmára a fizika , pszihológiai és egészségügyi alkalmasságát.
Keress telefonon:

Mobil:
Küld önéletrajzodat a lilcsu93@gmail.com –ra, utána telefonon felhívunk.
Skype-on is megoldható a kommunikáció.

Ár: 750 000 Ft
Feladó neve: Lili
Email: lilcsu93@gmail.com
Cím: 1052
Telefon: 00000000000
Feladva: 2015-11-18Lejár: 2016-02-16Handyman Job in Germany (close to Frankfurt) Live in position

We are looking for a Jehova´s Witness who is seeking a job opportunity as Handyman and Caretaker.
The reason of inviting a Jehova´s Witness is due to our positive experience with them.

Person profile
Personality : Honest, Reliable and Tolerant
Personal situation : Immediate availabilitie to live in Germany. If married, he can live with his wife as well (we might provide a job for her).

Skills
Proved experience as Handyman
Must have a driving license (preferably with his own car)
Able to communicate in English (basic knowledge to express himself and understand guidelines).
Email connected

Job description
As Handyman must provide general maintenance and cleaning in a guesthouse. Plumbing, electrical, carpentry, masonry and renovations. Dispose of trash, house cleaning, replace light bulbs, fix leaky pipes, cut and lay new tiles, lawn moving, remove leaves, mold, weed, etc.

What we offer
A stable job all year around. Our idea is to stablish a long work relationship.
Attractive salary according to performance.
Accomodations in the same house. Fast internet connection included.
Friendly environment. We are a young couple who runs a small Guest House with visitors from all over the world.
The Guest House close to a Jehova´s Witnesses Kingdome hall (10km)
Beautiful surroundings, located in the middle of a natural park with stunning landscapes, forest clean air and tranquility. Good connections to main cities trains and highways.
Feladó neve: Alicia Martinez
Email: jobgermany2016@gmail.com
Feladva: 2015-11-18Lejár: 2015-12-18Erotikus munkát keresel? Vagy erotikus munkát kínálsz? Svájc - Németország- Anglia- Dánia-Belgium- Hollandia- Ausztria- Olaszország- Lakások -bárok- clubok- escort- privatmunkák.

Ár: 5 Ft
Feladó neve: sexpressz.com erotikus munkak svajc ,németország, európa
Email: angeloespana@gmail.com
Cím: Erotikus munkát keresel? Vagy erotikus munkát kínálsz? Svájc - Németország- Anglia- Dánia-Belgium- Hollandia- Ausztria- Olaszország- Lakások -bárok- clubok- escort- privatmunkák.
Telefon: +36306632255
Weboldal: http://sexpressz.com
Feladva: 2015-11-17Lejár: 2016-02-15Egy gazdag városban, ahol autógyár is működik, keresünk csinos, ápolt, dolgozni akaró, vidám, kedves lányokat, hölgyeket, TS is lehet. A lakás szépen, ízlésesen berendezett, 3 szobás, mindennel felszerelt. Modern konyha, főzési lehetőség adott, TV, internet stb.2-3 lány dolgozik együtt. Így nincs túlzsúfoltság, minden lehetőség adott, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Minden este korrekt elszámolás. Munkához való minden eszköz biztosított. A legnagyobb Németországi hirdető oldalakon profi hirdetést biztosítunk., így garantált a jó kereset számodra. Van lehetőség felesben vagy heti fix bérletben dolgozni.

Recepciós dolgozik a privát lakásban, így nem feltétel a német nyelvtudás, de előnyt jelent számodra.

Kiutazásban kis busszal segítünk, megelőlegezzük, ha szükséges.

Ha te korrekt feltételekkel, biztonságban, jó hangulatban akarsz dolgozni Németországban, nincs más dolgod, elküldeni alap adataidat, és legjobb fotóidat. ha nincs fotód, tudunk készíteni, de akkor is legalább egy egész alakos képet küldj magadról, ami nem régi. Zsuzsa felveszi a kapcsolatot veled, rövid időn belül.Kolléganőt keresek nem közvetítő vagyok én is dolgozom

zsuzsazsuzsa45@gmail.com TEL:+ 4915171190519
Feladó neve: Zsuzsa
Email: zsuzsazsuzsa45@gmail.com
Feladva: 2015-11-15Lejár: 2016-02-13Sziasztok!
Nemetorszagi privat studiomba keresek erotikus munkara lanyokat.
Amit elvarok:Legy minimum 21 eves igenyes normal vagy vekony testalkatu mosolygos,kedves.Ha ezeknek megfelelsz nalam biztos keresetre szamithatsz!
Amit adok:Igenyes 3 szobas studio mindennel felszerelve,csaladias hangulat ahol max.4 lany van egyszerre igy mindenki keres.Elszamolas mindennap!
Kiutazasban is tudok segiteni,megelölegezem.
Tulajdonos vagyok nem közvetitö.Van viberem,whatsappom barmi kerdesed van irj batran vagy emailen.
Varom jelentkezesed,nem fogod megbanni! 004915175878942
Feladó neve: pmonika
Email: fullerotik2015@gmail.com
Cím: Studio Nemetorszag
Telefon: 004915175878942
Feladva: 2015-11-12Lejár: 2015-12-12Korrekt feltételekhez keresünk, korrekt lányokat. Nálunk mindenki tud keresni, a hozzáállás a lényeg. Els?sorban jó kisugárzású, mosolygós lányokat, hölgyeket várunk, akik egy összetartó , remek magyar csapat tagjai lennének és hosszú távon képesek gondolkozni. Egy hajóban evezünk, tehát mindenben támogatunk! Egyszerre akár több vendégkörrel is tudsz dolgozni. Lehetsz kezd? is, és nyelvtudás nélkül is tudsz keresni, mert a személyzet is magyar. Kérdezz bátran, mindenre válaszolunk :). Papíros, hivatalos munka! Beszélhetsz olyan lányokkal is, akik már itt dolgoznak! Itt biztonságos körülmények között, biztos jövedelemmel számolhatsz!! Tel.0043 676 38 14 718 !!! Samantha21(kukac)citromail.hu Hisztis királylányok kíméljenek!Szurj egy Kepet mondatod vegere!Köszike.

Ár: 800 000 Ft
Feladó neve: Samantha
Email: samantha21@citromail.hu
Cím: Becsi Erotikus Munka !!
Telefon: 00436763814718
Feladva: 2015-11-09Lejár: 2016-02-07Németország legnépesebb tartományában privát lakás kínál erotikus munkalehetőséget fiatal lányok számára.

Szállás, hirdetés biztosított.

Exklúzívan berendezett szobák (pl.: jakuzzis szoba), amik minden elvárásnak eleget tesznek,hogy tudj nyugodtan dolgozni.

A szállás kényelmesen és otthonosan van berendezve.

A lakás a város központjában található.

Az újonnan jelentkező lányok mindig nagyobb vendégkörrel rendelkeznek!


Bővebb infó a munster.arbeit@gmail.com e-mail címen!
Feladó neve: HedySwan
Email: munster.arbeit@gmail.com
Cím: Németország
Feladva: 2015-11-08Lejár: 2016-02-06Egy gazdag városban, ahol autógyár is működik, keresünk csinos, ápolt, dolgozni akaró, vidám, kedves lányokat, hölgyeket, TS is lehet. A lakás szépen, ízlésesen berendezett, 3 szobás, mindennel felszerelt. Modern konyha, főzési lehetőség adott, TV, internet stb.2-3 lány dolgozik együtt. Így nincs túlzsúfoltság, minden lehetőség adott, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Minden este korrekt elszámolás. Munkához való minden eszköz biztosított. A legnagyobb Németországi hirdető oldalakon profi hirdetést biztosítunk., így garantált a jó kereset számodra. Van lehetőség felesben vagy heti fix bérletben dolgozni.

Recepciós dolgozik a privát lakásban, így nem feltétel a német nyelvtudás, de előnyt jelent számodra.

Kiutazásban kis busszal segítünk, megelőlegezzük, ha szükséges.

Ha te korrekt feltételekkel, biztonságban, jó hangulatban akarsz dolgozni Németországban, nincs más dolgod, elküldeni alap adataidat, és legjobb fotóidat. ha nincs fotód, tudunk készíteni, de akkor is legalább egy egész alakos képet küldj magadról, ami nem régi. Zsuzsa felveszi a kapcsolatot veled, rövid időn belül.Kolléganőt keresek nem közvetítő vagyok én is dolgozom

zsuzsazsuzsa45@gmail.com TEL:+ 4915171190519
Feladó neve: Zsuzsa
Email: zsuzsazsuzsa45@gmail.com
Cím: Erotikus munka Németországban
Feladva: 2015-11-06Lejár: 2016-02-04Egy gazdag városban, ahol autógyár is működik, keresünk csinos, ápolt, dolgozni akaró, vidám, kedves lányokat, hölgyeket, TS is lehet. A lakás szépen, ízlésesen berendezett, 3 szobás, mindennel felszerelt. Modern konyha, főzési lehetőség adott, TV, internet stb.2-3 lány dolgozik együtt. Így nincs túlzsúfoltság, minden lehetőség adott, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. Minden este korrekt elszámolás. Munkához való minden eszköz biztosított. A legnagyobb Németországi hirdető oldalakon profi hirdetést biztosítunk., így garantált a jó kereset számodra. Van lehetőség felesben vagy heti fix bérletben dolgozni.

Recepciós dolgozik a privát lakásban, így nem feltétel a német nyelvtudás, de előnyt jelent számodra.

Kiutazásban kis busszal segítünk, megelőlegezzük, ha szükséges.

Ha te korrekt feltételekkel, biztonságban, jó hangulatban akarsz dolgozni Németországban, nincs más dolgod, elküldeni alap adataidat, és legjobb fotóidat. ha nincs fotód, tudunk készíteni, de akkor is legalább egy egész alakos képet küldj magadról, ami nem régi. Zsuzsa felveszi a kapcsolatot veled, rövid időn belül.Kolléganőt keresek nem közvetítő vagyok én is dolgozom

zsuzsazsuzsa45@gmail.com TEL:+ 4915171190519

Hirdető neve: Zsuzsa
Feladó neve: Zsuzsa
Email: zsuzsazsuzsa45@gmail.com
Cím: Erotikus munka Németországban
Feladva: 2015-10-25Lejár: 2016-01-23Ha nem elégszel meg az átlagos keresettel, ugyanakkor nem szeretnél zsúfolt helyen dolgozni ahol csak az ígérgetés van, és tartod magad annyira jónak, hogy többet keress, nincs más dolgod, csak egy, hogy jelentkezz hozzánk!
Mindent biztosítunk, ami a munka végzésedhez szükséges. Német nyelvtudás nem szükséges, recepciós segíti a munkád.
Privát lakásaim igényesek wifi, modern bútorok és forgalmasak! Gyengébb napokon is könnyen megkereshető több száz Eurót, csak rajtad múlik mennyire vagy munka orientált kiutazást megelőlegezem
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj emailt
erotika04@gmail.com Vagy telefonon akár csak csörgess meg visszahívlak
06/70 2446638
Feladó neve: Niki
Email: erotika2000@citromail.hu
Telefon: 06702814831
Feladva: 2015-10-25Lejár: 2016-01-23Privat Haus Pinky Girls felkéri a csinos lányok. Összefoglaló kérjük Csak a képes. WhatsApp 49.176.306 45.248 skype KiraPole
Feladó neve: Kira
Email: kira.pole@web.de
Cím: Deutschland,Bielefeld
Telefon: +4917630645248
Feladva: 2015-10-24Lejár: 2016-01-2218-25 év közötti lányok jelentkezését várom erotikus munkára. Dekoratív, önmagára igényes lányokat keresek. A munkavégzés egy gyönyörű exclusive helyen, Ausztriában történik. Saját báromba keresek lányokat, nem közvetítő vagyok. Pontosan ezért csak szép és dekoratív lányok jelentkezését várom, nem kell megijedni ez a munka abszolut korrekt. A jó fizetést garantálni tudom, ha még többet akarsz az rajtad is múlik.Részletekért e-mailben kérdezz, ha komolyan érdekel azt is jelezd e-mailben, aztán nyilván személyes találkozó. Személyes találkozónál teljes felvilágosítás!

Ár: Min. 900ezer Ft
Feladó neve: Molnár Alexa
Email: malexa32@citromail.hu
Feladva: 2015-10-22Lejár: 2016-01-20Svájci több éve jól működő nagy színvonalú és forgalmú privát lakásba keresünk csinos lányokat 18 éves kortól. Jöhetsz akár csak egy hétre is vagy maradhatsz ezt te döntöd el. Itt biztos, hogy keresni fogsz. Próbáld ki és tuti nem fogsz csalódni ! Nálunk nincsenek nullás napok ! A lakás teljesen felszerelt, minden adott ami a munkádhoz kell. Barátságos, családias környezet. Recepciós kezeli a telefonokat így a nyelvtudás nem feltétel. Kiutazásban tudok segíteni ! Küldj képet magadról kisscinti48@gmail.com email címre
vagy csörgess meg 06204524964 visszahívlak !
Feladó neve: Niki
Email: erotika2000@citromail.hu
Cím: Svájci munka
Telefon: 06702814831
Feladva: 2015-10-20Lejár: 2016-01-18Professzionális makeup cég telemarketing csapatába vezetői pozícióba kollégát/kolléganőt keres!Feladatok:
-A call center zavartalan működtetése
-Az operátorok munkájának koordinálása
-Beszámolók, jelentések és kimutatások készítése
-Új munkatársak felvétele, beosztása, tréningezéseElvárások:
-Minimum 1 éves vezetői tapasztalat
-Kitűnő vezetői képesség, jó emberismeret
-Aktív angol nyelvtudás
-Magas szintű stressz tűrő képesség
-Határozott fellépés
Feladó neve: Várdai Júlia
Email: vardai.julia0@gmail.com
Cím: Budapest
Feladva: 2015-10-20Lejár: 2016-01-18

Következő 20 hirdetés   
Oldalanként maximum  találat.   

Startlap


Szelektív hulladékgyűjtés - Szelektív.hu


Hosted by: Inter.hu